Pinse på Herrens Mark: - på Herrens mark

På Herrens Mark - trods et Herrens vejr!

Trods bekymrede miner over den faretruende vejrudsigt med kraftige regnbyger og vindstød op til kuling fastholdt de 11 sogne i Solrød og Greve Kommune deres beslutning om at holde fælles friluftsgudstjeneste på Amfiteateret i Hedeland 2. Pinsedag - og det fortrød de ikke!

For 850 personer var mødt op for at deltage i gudstjenesten, der forløb som planlagt. Med et dramastykke over pinsens begivenheder der involverede mere end 50 børn i farvestrålende dragter, et rytmisk orkester og et kor bestående af 80 glade sangere, 6o store flyttekasser, der undervejs både blev til et Babelstårn og et nadverbord, en kort prædiken over temaet "Pinse på Herrens Mark - over alle grænser" og et lydanlæg, der bare fungerede perfekt, fik alle fremmødte deres forventninger opfyldt.

Som afslutning på gudstjenesten samlede Køge Provstis Ydre Missionskomité i alt 7283 kroner ind til enkehjemmet Libanon i den sydindiske by Tiruvannamalai - en institution, der bl.a. støttes af missionsselskabet Danmission.

Og vejret holdt hele vejen - regnen satte først for alvor ind umiddelbart efter postludiet satte ind i og deltagerne var begyndt at sætte kursen hjemad.
Så mon ikke de atter sætter hinanden stævne igen til næste år?

 

Fotograf: Michael Rønne Rasmussen
Billeder kan bestille i høj opløsning til brug i f.eks. kirkeblade på følgende adresse mirr(at)get2net.dk

Forside > Pinse på Herrrens Mark > Billeder 2003